Improved Football

BEST FOOTBALL BOOTS - KIPSTA CLR 900 REVIEW

| Video tutorials | Ciprian Stoica

Fiecare fotbalist, fie ca este amator sau profesionist isi va alege ghetele de fotbal in functie de preferintele lui si stilul de joc. Alegerea ghetelor de fotbal este foarte importanta, pentru ca trebuie sa aiba o forma speciala si aerodinamica, dar talpa este cea care spune clar unde trebuie sa folosesti ghetele respectiv, adica pe ce tip de teren se vor comporta la nivel maxim.

Fiind o multime de ghete pe piata, uneori chiar si mie mi-a fost foarte greu sa gasesc gheata potrivita si mai ales sa o cumpar de pe internet. Exista criterii pentru diferentierea ghetelor de care trebuie sa tii cont, cum ar fi:

1. Materialul folosit pentru producerea ghetelor (pentru a se mula cat mai bine pe picior);

2. Talpa si crampoanele (daca au flexibilitatea si ofera aderenta potrivita);

3. Cum este pozitionat siretul (pentru ca poate pe unii ii va incurca siretul pozitionat in diagonala);

4. Zona de la calcai a ghetelor sa fie dintr-un material de piele intoarsa de preferat, pentru ca altfel o sa ai de suferit basici, de la prima purtare si o sa devina inconfortabile pana se lasa;

5. Greutatea (mi-au placut mereu ghetele care sunt mai usoare, pentru ca nu simteam greutatea aceea la picioare, mai ales cand alergam la viteza maxima si schimbam directia de alergare).

Mereu am cautat niste ghete de fotbal, in care sa ma simt confortabil, sa am stabilitate si sa imi permita sa simt mingea foarte bine. La inceput pe la 7-8 ani, am avut niste ghete de piele Pioneer, care aveau crampoane de fier si trebuia sa joci cu ele chiar daca nu ploua afara! Ce este extraordinar de bine, este faptul ca nimeni in momentul asta nu trebuie sa isi mai puna vata in varful ghetelor pentru ca parintii, chiar si tata imi cumpara ghetele cu 1 numar mai mare, pe motivul "sa iti vina si la anul, pentru ca iti creste piciorul". Daca ai o pereche de ghete care este numarul tau, nu ar trebui sa te plangi niciodata pentru ca se poate si mai rau!

Am avut ghete de 200, 400 si 800 lei, dar intotdeauna mi-am dorit niste ghete care sa reflecte calitatea foarte buna a ghetelor scumpe si sa fie la un pret rezonabil. Am tot cautat si pana la urma, datorita deschideri canalului de Youtube Improved Football, am primit pentru testare niste ghete de la Decathlon si mai exact KIPSTA CLR 900.
Am ramas surprins cand am vazut cat de bine arata, ce calitate au ghetele din punctul de vedere al structurii si al calitatii materialelor folosite pentru a produce aceasta gheata de fotbal. De la prima atingere simti ca are un material sintetic flexibil, care te va ajuta in momentele in care vrei sa schimbi directia, vrei sa controlezi mingea.

Dupa ce am testat ghetele la un antrenament, fara sa le trec prin "Tratamentul oficial" cu apa calda (stau incalcat cu ele in picior si pun picioarele in apa calda pentru a se mula pe picior), rezultatele au fost unele surprinzatoare pentru mine.
Greutatea si designul acestei ghete de fotbal CLR 900, iti permite sa ai o viteza, acuratete si tehnica foarte buna. Ghetele KIPSTA CLR 900 iti permit sa te deplasezi rapid cu ele pentru ca au un profil jos si glezna poate sa pivoteze in voie cand ai nevoie de schimbarile de directie.
Crampoanele fiind destul de mari, iti recomand sa folosesti aceste pe iarba naturala si chiar pe teren sintetic, daca exista granule suficiente.


Per total este o pereche de ghete foarte reusita, singurul lucru pe care as vrea sa il schimbe sau sa gaseasca alt design este la partea cu siret, pentru ca as vrea ca zona aceea sa fie dintr-o singura bucata si sa fie stransa de siret in momentul in care il legi. Poate sa fie dintr-un material textil pentru a avea flexibilitate in zona aceea. 

Senzatia pe care o ai cand porti aceste ghete, este exact senzatia cand ai purta o pereche de ghete de 800-1000 lei, asadar eu recomand cu placere sa incerci aceste ghete de fotbalist profesionist!

Pentru a comanda ghete direct la tine acasa (pentru ca ai livrare gratuita pentru produsele peste 200 de lei) ai un link aici:

➡️LINK GHETE FOTBAL KIPSTA CLR 900: https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=19bd31aed&unique=a46311f72&redirect_to=https%253A//www.decathlon.ro/ghete-clr-900-fg-adulti-id_8497281.html

Football Soccer football skills soccer skills dribblings football boots boots adidas football boots nike football boots puma football boots

From the blog

Request sent
Request not sent. Please try again or use alternative contact methods.